Wijkverpleegkundige Inigo in haar auto

Inigo gaat met pensioen!

Maar liefst 25 jaar werkte Inigo Hessing-van Asten als wijkverpleegkundige in Achtse Barrier. Een vertrouwd gezicht en een actieve verbinder in de wijk.
10 Juli neemt ze afscheid, want Inigo gaat met pensioen.

Tot 1 juli was het mogelijk een boodschap achterlaten als herinnering voor Inigo. Lees hieronder alle reacties. 

< Homepage 

41 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Marian van der Woude
6 dagen geleden

Hoi Inigo, geniet van je pensioen!

Groet, Marian

Gast
Wim de Hoog
7 dagen geleden

Inigo welkom in de wereld van de vrijwilligers AB. Geniet eerst van je welverdiende pensioen. 😉

Gast
Rogier Beekman
7 dagen geleden

Lieve Inigo, In de afgelopen 8 jaar, sinds ik zelf in de AB ben komen werken, heb ik je leren kennen als enorm enthousiaste wervelwind die overal en altijd zich inzette voor de wijk en haar bewoners. Altijd met je kenmerkende lach en warme aanwezigheid. Jij bent voor mij DE verpersoonlijking van samenwerking in de wijk en wat dat allemaal voor moois kan brengen. Ik ga je missen, maar wens jou vooral heel veel geluk toe. En plezier met het invullen van je tijd nu je daar volledig zélf over kunt gaan beschikken. Ik hoop dat we je op de… Lees verder »

Gast
Monique Mentjens
7 dagen geleden

Beste Inigo, wij hebben elkaar de afgelopen jaren geregeld ontmoet rond het thema ‘eenzaamheid’. Een onderwerp dat jou na aan het hart ligt en waar je je enorm voor hebt ingezet. Altijd had je wel weer iets nieuws te melden waar je mee aan de slag was gegaan.
Heel erg bedankt voor je inzet en energie, en veel succes en geluk voor de toekomst gewenst! Hartelijke groet, Monique Mentjens, GGD

Gast
Karin Bakermans
7 dagen geleden

Inigo geniet van je pensioen. Je verdient het

Gast
Jeanne Vlassak
7 dagen geleden

Hoi Inigo,
Welkom bij de club van mensen die nooit meer vakantie hebben. Een welverdiende rust, wordt echt genieten.💐💐😀

Gast
Frans Verhees
7 dagen geleden

Inigo, geniet van je pensioen. Dik verdiend!

Gast
Marius van Dalen
10 dagen geleden

Hallo Inigo,
ik wil je een heel mooie toekomst toewensen. Ik heb vaak genoten van jouw inbreng tijdens een overleg of workshop en ik hoop dat je in een andere rol betrokken blijft bij alle goede dingen die in Achtse Barrier van de grond komen. Maar geniet vooral van al die vrije tijd die komen gaat!
Warme groet namens bureau Eerste Verdieping.

Gast
Hetty wiersema
11 dagen geleden

Lieve inigo, Al bijna 20 jaar mijn collega bij zuidzorg. Je bent een fantastisch mens. Zeer levendig en altijd aanwezig. Je hebt je hard gemaakt voor vele projecten en contacten binnen de achtse barrier . Dit kunnen wij weer gebruiken bij onze contacten met de clienten . Deze informatie heb je altijd erg enthousiast over weten te brengen in de wijkteams. Je weet ontzettend veel, hebt er moeite mee om afscheid van je taken te nemen. Ik ga mijn best doen om dit zo goed mogelijk over te nemen. Maar nu is het toch echt tijd om van je welverdiende… Lees verder »

Gast
Marjolein van Mesdag
11 dagen geleden

Lieve Inigo,
Wat fijn dat je zo lang een boegbeeld van de thuiszorg in de Achtse Barrier bent geweest, en dat ik daar 21 jaar van heb mogen meemaken! Ik herinner me nog goed onze eerste intensieve samenwerking bij een patiënte waarbij jij voor mij echt een baken van rust en kennis was, je weet vast nog wie ik bedoel. Ik heb heel graag met je samengewerkt al die jaren en wens je nu een mooie tijd na je werkzame leven. Het ga je goed!
Marjolein van Mesdag, huisarts Artois

Gast
Froukje Pol
11 dagen geleden

Hallo Inigo
25 jaar is een lange tijd en wij kennen elkaar ook al lang. Vanuit Jagershoef jij in de thuiszorg, ik in de JGZ.
Jouw enthousiasme en directheid zijn inspirerend voor mij. Ik wens je veel plezier en een fijne pensioen tijd!

Gast
Monique Broekema
12 dagen geleden

Lieve Inigo,
Door de mensen in de Achtse Barrier genoemd als De hoofdzuster, de Kapitein of het opperhoofd of Moeder Overste. Onze fantastische collega met een hart van goud! Die graag slingert van project naar project en zich hard maakt voor de cliënten en warme professionele contacten .
Ik ga je bevlogenheid, enthousiasme en wijsheid enorm missen!Lieve collega ik wens je heel veel plezier van jouw welverdiende pensioen! Groetjes, Monique

Gast
Maud
12 dagen geleden

Hoi Inigo,

mooi om te zien en te lezen wat jij voor jouw collega’s, andere hulpverleners en inwoners van de wijk betekent! Bedankt voor je enthousiasme en inzet de keren dat ik je zag! Ga je lekker genieten van je vrije tijd!

Groetjes,
Maud (POH Jeugd)

Gast
Dennis Kastelijn
13 dagen geleden

Hoi Inigo,

Wat zullen de mensen in de achtse barrier en het leefbaarheidsteam jou gaan missen! Altijd enthousiast, vrolijk en vol goede ideeen! Ik hoop dat je lang in goede gezondheid van je welverdiende pensioen mag genieten!

Het ga je goed, blijf stralen!

Gast
Erik van Pareren
13 dagen geleden

Hoi Inigo, Eindelijk dan pensioen en kunnen gaan genieten van alles wat leuk is en wat ook héél fijn is, lekker blijven liggen gewoon als je daar zin in hebt. Ik geniet er in ieder geval heel veel van. Ik moet toch wel even kwijt dat ik (wij) altijd heel erg fijn met jou heb samen gewerkt. Zowel in als af en toe ook buiten de Mortel. Super betrouwbaar en met beide benen op de grond en ook wel eens fijn buiten de plaatjes gekleurd. Fantastisch 👍. Ik hoop jou toch nog een keer te zien om nog even bij… Lees verder »

Gast
Ankie Hoedemakers
13 dagen geleden

Hoi Inigo
Ook wij kennen elkaar al heeeeeel lang!!Vanuit de tijd van het oude Jagershoef gebouw….met vele leuke herinneringen!
Ik wens jou van harte veel plezier met jouw welverdiende pensioen!!!
Altijd jouw hart op de goede plaats en als iedereen zoveel inzet voor de zaak had als jij,kwam het in de wereld RUIM goed!!!
Geniet ervan en nu tijd voor heeeel veeeel leuke activiteiten….al zal je ons en de clienten best wel eens gaan missen denk ik….
Het ga je goed !!
hartelijke groet Ankie Hoedemakers,Zuidzorg JGZ

Gast
laura van den hatert
17 dagen geleden

Inigo, wij hebben maar kort samengewerkt, maar ik heb heel veel van je mogen leren! Ik heb gezien met hoeveel enthousiasme jij je werk altijd hebt gedaan. Dikke pluim hiervoor! Nu mag je lekker van je pensioen gaan genieten, dik verdiend! Groetjes, Laura

Gast
Rosan Hijstek
17 dagen geleden

Hoi Inigo, het is dan zover, je pensioen!  Als enthousiaste en betrokken wijkverpleegkundige deed jij jouw werk vol passie en overgave. We gaan jou en je deskundigheid missen! Bedankt voor de fijne samenwerking en geniet van je verlof! Groetjes, Rosan Hijstek van WIJeindhoven 

Gast
Maaike Merkelbach
20 dagen geleden

Inigo, heel hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking al die jaren! Geniet van je pensioen, je hebt het zeer verdiend! groetjes, Maaike Merkelbach, POH Artois

Gast
Louis Keyzer
20 dagen geleden

Beste Inigo,
 
Bijna is het zo ver! Ook ik heb altijd heel prettig met je mogen samenwerken en jouw enthousiasme in je werk en daarbuiten is erg inspirerend. Geniet van je pensioen en we komen elkaar vast nog wel eens tegen (want stilzitten kan je volgens mij niet).
 
Groeten
Louis (ook namens andere collega’s van Apotheek Artois)

Gast
Miriam Houtzager
20 dagen geleden

Lieve Inigo,
 
De afgelopen jaren was jij het vertrouwde gezicht als verpleegkundige voor kwetsbare ouderen in de wijk. Je wist mensen op een natuurlijke manier aan je te binden en begreep heel goed waar ze mee zaten. De meest lastige problemen vatte je samen en relativeerde ze met een lach. Ik zal je gevoel voor humor missen. Geniet van je welverdiende pensioen, zet de bloemetjes buiten; ik wens je het allerbeste!
 
Miriam Houtzager, Specialist Ouderengeneeskunde

Gast
ingrid
20 dagen geleden

beste inigo,
ga lekker genieten en blijf lekker bezig maar dat zal wel lukken .Fijn je te hebben leren kennen …..gr ingrid

Gast
Suzan Pennings
20 dagen geleden

Ha Inigo, alleen al het feit dat deze pagina voor je is opgezet, is direct bewijs hoe ontzettend waardevol jouw bijdrage is geweest de afgelopen jaren. Niet alleen als wijkverpleegkundige maar vooral als vrolijk, spontaan, enthousiast en verbindend mens. Die slogan van ZuidZorg slaat helemaal op jou: Vertrouwd, Dichtbij 🙂 En nu met pensioen! Ik ga je ontzettend missen en hoop je terug te zien als (minstens zo actieve) vrijwilliger in de Achtse Barrier!!!
Liefs, Suzan
WIJeindhoven

Gast
Marit van de Louw-Damen
20 dagen geleden

Hoi Inigo,
Dan is het toch ineens zo ver. Een rare tijd om afscheid te nemen, maar dit is waar je al een tijdje naar uitkijkt volgens mij. Erg jammer dat we geen gebruik meer kunnen maken van jouw expertise, maar geniet van de vrije tijd die er aan komt. Bedankt voor de prettige samenwerking en tot ziens! Groetjes Marit van de Louw-Damen van Wijeindhoven.

Gast
Willeke Beex
21 dagen geleden

Dag Inigo,
 
Het is zover! Met pensioen… Wat zal dat straks wennen zijn! Ik wil je bedanken voor de hele fijne samenwerking. We hebben een mooi zorgprogramma opgezet in de wijk (met nog wat meer mensen misschien ;)). Wisten elkaar altijd goed te vinden. Soms om dingen snel te regelen, soms om gewoon even te sparren.
Dank voor al je inzet in de wijk. We zien elkaar vast nog eens, want volgens mij heb ik je het woord ‘vrijwilliger’ al meerder malen horen gebruiken.
 
Geniet van je vrije tijd!
 
Groetjes,
Willeke

Gast
Maurice Bury
21 dagen geleden

Hallo Inigo, veel respect voor wat je betekent hebt. Ik zal je missen. Heerlijk hoe no-nonsense je kon zijn. Samen zoeken naar mogelijkheden. Bedankt voor je inzet en je manier van omgaan met mensen. Heel veel geluk gewenst, genieten van een welverdiend pensioen.
 
Groeten Maurice Bury

Gast
Geert Sleutjens
21 dagen geleden

Hoi Inigo,
Via deze weg ook vanuit mijn kant bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen tijd. Geniet van je pensioen, je vrije tijd en alles wat er op je af gaat komen.
Groetjes,
Geert (huisartsenpraktijk Artois)

Gast
Wim Ooms
21 dagen geleden

Hoi Inigo,
Ik heb altijd genoten van je enthousiasme en directheid. Jij straalde samenwerking en betrokkenheid uit en deed met volle overgave aan diverse initiatieven mee. Hartelijk daarvoor!
Heel veel plezier toegewenst in je volgende levensfase!

Gast
Jolanda van Eikeren
21 dagen geleden

Beste Inigo,   Ik heb in de zorg misschien niet heel veel met je samengewerkt, maar die momenten waren wel heel prettig. Ik vind je heel integer, gedreven en professioneel en altijd met een lach. Je zegt altijd wat je denkt (op een prettige manier) en je komt je afspraken na! Ik wens je een hele fijne tijd in je pensioen. Ik heb het idee dat je als wijkverpleegkundige dan wel met pensioen gaat, maar dat we je als vrijwilliger in de wijk nog heel veel gaan zien. Vorige week meldde je je al meteen weer aan in het webinar… Lees verder »

Gast
Lieneke van den Brink
22 dagen geleden

Hoi Inigo,
Als verloskundigen hadden we nooit veel contact, maar we kennen je natuurlijk van je enthousiasme tijdens de samenwerkingsdagen en de nieuwjaarsborrels. We wensen je een hele fijne pensioentijd! Veel geluk!
Groetjes, Renate, Lieneke, Marinke, Stacy, Bernadette en Ella, verloskundigenpraktijk Clair de Lune

Gast
Wendy Boeijen
23 dagen geleden

Lieve, overenthousiaste Inigo! Wat hebben we samen ontzettend mooie dingen gedaan in de Achtse Barrier; de high tea, mantelzorgbijeenkomsten, valpreventie, koffie met elkaar, de oprichting van Abvoorelkaar en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wat hadden we ontzettend veel plezier in wat we deden en vulden we elkaar zo mooi aan. Overal zagen we kansen, ideeën in overvloed en wat hebben we ontzettend veel gelachen. Wat ga ik je enorm missen enige echte Inigo! Ik ben zo blij dat je bij onze BCclub zit en je nu al aangemeld hebt als vrijwilliger, inclusief al je nieuwe plannen. We gaan… Lees verder »

Gast
Hilly Hamming
23 dagen geleden

Dag Inigo,
Wat fijn dat ik zo de kans krijg om je heel hartelijk te bedanken voor de geweldige zorg en steun die je ons hebt gegeven tijdens de ziekte van mijn man Ite. Je wist hem altijd met een grap maar heel resoluut te stimuleren om zich zelf te scheren. Zolang je kunt,zelf doen! . Ik kijk met een goed gevoel terug op zijn laatste weken. Zeker ook door de geweldige zorg van jou en je team.
Ik hoop dat je nog heel lang in gezondheid van je pensioen mag genieten. Hartelijke groeten
Hilly Hamming,

Gast
Willy Wijtmans
24 dagen geleden

Lieve Inigo
Bedankt voor alle goede zorgen die je voor mijn man hebt gedaan.
En niet vergeten dat je nog even op de koffie komt zoals je hebt belooft.
Geniet van je vrije tijd.
Groetjes

Gast
Meintje vd Sande-Roosen
24 dagen geleden

Lieve Inigo,
Je blijft een beetje mijn pleeg-moeder bij de thuiszorg. Door jou als stagebegeleidster heb ik de mooie kanten van werken in de wijk mogen ontdekken en heb ik veel van je mogen leren. Je bent een hele betrokken verpleegkundige voor de cliënten en de collega’s. Ze gaan je vast en zeker heel hard missen. Geniet van je vrije tijd Inigo, je hebt het verdiend. Heel veel liefs Meintje

Gast
Ans Bannink
24 dagen geleden

Beste Inigo.
Gedurende 18 jaar soms intensief, soms wat minder intensief met je mogen samenwerken. En hoe! Veel van je mogen leren. Ga lekker genieten van al je vrije tijd en hopelijk met net zoveel energie en passie als ik je je werk altijd hebt zien doen. Het ga je goed! Heel veel groetjes Ans Bannink 👋

Gast
Ineke
24 dagen geleden

Hé Inigo
 
Met pensioen, dat zal vast even wennen zijn voor jou. Maar waarschijnlijk heb je plannen zat! Ik hoop dat je de komende jaren heerlijk gaat genieten. Als ik terug denk aan mijn tijd bij de thuiszorg heb ik veel van jou mogen leren. Een echte wijkverpleegkundige in hart en nieren je zal ongetwijfeld enorm gemist worden! Maar neem alle mooie herinneren mee en op naar een nieuwe periode in je leven. Nogmaals ga lekker genieten!
veel liefs Ineke Kok (ondertussen Haex😉)

Gast
Sonja
24 dagen geleden

Ga er van genieten Inigo, je hebt het verdiend! Fijn pensioen, groetjes Sonja.

Gast
Corina
24 dagen geleden

Lieve Inigo,
Wat was het een feestje om met jou te mogen werken! Je oprechtheid (je doet wat je zegt en je zegt wat je doet) waardeer ik enorm. En wat een energie. Een van de grappigste herinneringen vond ik toch wel dat wij samen met die iPad over FinFon markt liepen. Maar ook samen voorlichtingsavonden geven in de Mortel. Ik ben dan ook ontzettend blij dat je hebt aangegeven dat je je nog als vrijwilliger wilt blijven inzetten in onze prachtige proeftuin. We hoeven je nog niet helemaal te missen.

WhatsApp Image 2020-05-28 at 09.40.42.jpeg
Gast
Henk van Hooff
24 dagen geleden

Hallo Inigo,
ik heb maar eventjes van jouw aanwezigheid mogen genieten, jammer genoeg. Met het opzetten van Buurtplein, de portal naar de overige groeperingen, heb je laten zien dat jij er bent voor de wijkbewoners. En niet voor de politieke beslommeringen en persoonlijke perikelen. Die positieve instelling bewonder ik enorm. Zeker gelet op het eindresultaat. Dankjewel dat ik met je aan tafel mocht. Ik eens je veel geluk, gezondheid en liefde toe voor de toekomst. Hopelijk zien we je nog een keer…!
Tot ziens, het ga je goed.

Gast
Bram Doris Milan Sergio
24 dagen geleden

Inigo geniet lekker van al je vrije tijd.
Wat zullen ze je gaan missen.
 
Je bent super geweest voor Chiel en voor ons

Gast
Team Buurtplein Achtse Barrier.
25 dagen geleden

Inigo,
Namens iedereen van het Buurtplein Achtse Barrier, heel hartelijk bedankt voor die jaren dat je je met zoveel enthousiasme hebt ingezet voor de Achtse Barrier. We wensen je heel veel plezier met je welverdiend pensioen en hopen je af en toe nog te zien in onze mooie wijk.

< Homepage